+420 382 214 176
info@realitymatulka.cz

Celkem 10 fotografií, zobrazit všechny
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 16' 2.289"N, 13° 55' 14.357"E

Nová výstavba řadových garáží v lokalitě jižně od Písecké ulice ve Strakonicích

Popis nemovitosti:

Rádi bychom Vám představili novou výstavbu řadových garáží pro osobní automobily, která aktuálně probíhá v docházkové vzdálenosti od lokality
Sídliště 1. máje ve Strakonicích. Garáže jsou navrženy jako zděné řadové jednotky s dokončením a kolaudací nejpozději do konce roku 2024. Každá garáž má vlastní pozemek s celkovou rozlohou 18 m2 a podíl na příjezdové veřejné účelové komunikaci, což představuje kompletní a praktické řešení pro uživatele. Vybavení garáží je navrženo s důrazem na komfort a praktičnost. Garáže jsou vybaveny osvětlením a zásuvkami pro pohodlné využití. Vstupní vrata jsou výklopná plechová, což zajišťuje snadný přístup a ochranu vozidla s možností vybavit dálkovým elektrickým ovládáním. Střecha je opatřena trapézovým plechem a okapy jsou pozinkované, což zvyšuje odolnost garáže vůči povětrnostním vlivům. Každá garáž je vybavena vlastním elektroměrem, což umožňuje individuální měření spotřeby elektřiny.
Tento projekt nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají spolehlivé a moderní garážování ve Strakonicích. Nejenže poskytuje praktické a bezpečné úložiště pro vozidla, ale také představuje investiční příležitost s vysokým potenciálem zhodnocení.
Pro více informací o možnostech rezervace a nákupu garáží se neváhejte obrátit na naši kancelář. Těšíme se na spolupráci s vámi při realizaci vašich garážových potřeb.

Cena:
599.000 ,-
Typ nemovitosti:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Garáž
Operace:
Prodej
Adresa:
Strakonice
Plocha zastavěná:
18 m2
Stav objektu:
Ve výstavbě
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Číslo nemovitosti:
202403
Typ certifikátu:
vyhláška č. 78/2013 Sb.
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Prodejce:
Michael Staněk
telefon: +420777065650
info@realitymatulka.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte!

* Vaše jméno a příjmení * Váš vzkaz
* Email pro odpověď
* Telefon
Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů.